Hvem er vi

NBH Udlejning ApS er et lille nyopstartet udlejningsselskab hjemhørende i Søndersø, som tilbyder udlejning til private og erhvervskunder.

NBH Udlejning er et datterselskab til vores brolægningsvirksomhed: Nordfyns Brolægning ApS. Begge virksomheder er ejet af Benny Hansen.

Vi har igennem mange år fået indkøbt og opbygget en god værktøjs- og maskinpark. Igennem tiden har vi fået mange forespørgsler på udlejning af vores materiel, men vores moderselskab har aldrig kunnet tilbyde dette. Derfor blev det startskuddet for os, til at starte en ny mulighed op for erhvervsdrivende og forbrugerne på Fyn.

Vores mission er at gøre udlejning mere tilgængeligt for forbrugeren, samt at vores kunder undgår unødvendige gebyrer eller helt urimelige priser.

Vi tilbyder pt. udlejning af:

Vores mange års erfaring som selvstændige brolæggere og entreprenører på diverse projekter gør, at vi ved hvordan diverse maskineri kan udnyttes maksimalt og mest effektivt. Det betyder for vores kunder, at selvom vi er nye inden for udlejning, så kan vi stadig rådgive og vejlede omkring vores maskineri. 

Desuden er det muligt at leje vores maskineri med fører. 

Vi har få faste folk i selskabet, hvilket for dig betyder at du altid møder de samme ansigter og vi undgår lange tunge arbejdsprocedure hvor informationer kan gå tabt imellem flere ansatte. Desuden arbejder vi på tværs af hinandens opgaver, så vi på den måde altid kan stå til rådighed for jer, uanset hvilken situation vi eventuelt ville kunne lande i.

Scroll til toppen

Send forespørgsel

BEMÆRK: Din forespørgsel er først en accepteret bookning når vi bekræfter dette via. mail!

Det eneste du skal gøre, er at udfylde nedenstående så præcist som muligt.
Vi kontakter dig derfor hurtigst muligt efterfølgende!

Har du nogle spørgsmål om udlejningsmaterialerne er du velkommen til at kontakte os på telefon:
31 90 23 43 eller mail: info@nbhudlejning.dk